"Мені не потрібна психотерапія": Речник ВМС ЗСУ Плетенчук показав свою "нову тотемну тварину"

Речник Військово-морських сил Збройних сил України Дмитро Плетенчук розповів про свою нову тотемну тваринку та протиставив українську рішучість російським наративам "можем павтаріть". Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

У публікації Плетенчук зазначив, що обрав собі нову тотемну тварину: "У мене нова тотемна тварина. Не знаю як називається, але мені норм". На фото, яке додав речник ВМС ЗСУ, зображено невеликого гризуна, схожого на зайця, зі зброєю в лапках. Малюнок належить авторству Лілі Сейка Джонс, ілюстраторці із Ванкувера.

Плетенчук вирішив обіграти те, що тваринка озброєна, протиставивши українську рішучість російській риториці: "Ми не користуємося риторикою наших ворогів "мы исчо не начинали" та "можем павтарить", а просто робимо свою роботу".

Ходять чутки, але... Яку пенсію в Німеччині насправді отримують українці - роз'яснення

п’ятниця, 23 серпень 2024, 16:05

Війна, розв'язана Росією, змусила багатьох українців шукати притулку за кордоном, зокрема в Німеччині. Серед української спільноти поширюються чутки про можливість отримання німецької пенсії після 50 років. Однак, Deutsche Rentenversicherung офіційно р...

"Гей, ви, стожари, мені насняться ваші чари": Мільйони українців знають цю ліричну пісню, але далеко не всі правильно розуміють сенс слова "стожари"

п’ятниця, 23 серпень 2024, 15:15

Яке значення має це що називається "смачне" українське слово, яке у багатьох українців вже давно асоціюється з однойменною піснею у виконанні Назарія Яремчука? Багато хто гадає, що це якось пов'язнано з полями-жнивами. І інтуїтивно має рацію, однак не ...