"Мені не страшно, усе гаразд": Анджеліні Джолі у Львові довелося йти в укриття через загрозу ракетного удару (відео)

Всесвітньо відома голлівудська актриса Анджеліна Джолі, приїхавши до Львова, аби підтримати українців у війні проти Росії, була змушена бігти в укриття через загрозу ракетного удару. Коли кінозірка була на вокзалі, розпочалася повітряна тривога. Відповідне відео оприлюднили на YouTube-каналі Ukraine Media, передають Патріоти України.

Під звуки сирен знаменитість разом із волонтерами, журналістами та охороною прямувала у безпечне місце. Незважаючи на дуже хвилюючу ситуацію, Джолі поводилася стримано. Вона без паніки йшла за волонтерами і навіть встигала позувати папараці. Коли в актриси запитали, чи не страшно їй, вона відповіла: "Ні-ні, зі мною все гаразд".

До речі, як можна помітити з відео, незважаючи на свою всесвітню популярність, зірка фільмів "Лара Крофт", "Малефісента" та багатьох інших поводилася дуже відкрито, розташовуючи до себе.

Зазначимо, раніше ЗМІ припускали, що Джолі, яка є послом доброї волі у справах біженців в ООН, приїхала до України саме з ініціативи організації. Проте офіційний представник ООН Метт Солтмарш заявив : "Анджеліна Джолі приїхала в Україну з особистої ініціативи, і ООН не має жодного стосунку до цього візиту".

Спеки не буде? Метеорологиня розповіла, якої погоди чекати влітку в Україні

середа, 24 квітень 2024, 6:59

Очікується, що цьогоріч літо в Україні може бути теплим, але не спекотним. Про це "24 каналу" розповіла метеорологиня Віра Балабух, передають Патріоти України. "Відповідно до тих розрахунків які є зараз, очікується що літо в Україні може бути теплим, ...

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...