"Мені немає за що вибачатися": Ірина Федишин розповіла про нахабного росіянина, який вийшов до неї на сцену в США

Українська співачка Ірина Федишин розповіла про росіянина, який прийшов на її концерт в США. Артистка зазначила, що він неочікувано вийшов на сцену у стані алкогольного сп'яніння та почав нахабно себе поводити. Про цей інцидент Федишин написала в своєму Instagram, передають Патріоти України.

"Я руський!", - гордо заявив чоловік, який був на моєму концерті у Міннеаполісі і вийшов на сцену. Зал був шокований… Я теж не очікувала такий поворот подій! Після такої гордої заяви, я відповіла йому: "Мабуть хочете попросити вибачення за свою країну? За те, що вона щоночі кидає ракети і вбиває українських дітей, цілі родини? За все, що сьогодні робить з Україною?". На що він відповів: "Мені немає за що просити вибачення, я просто полюбив україночку", - згадала співачка цинічні заяви чоловіка.

Тому артистка попросила вивести його з концерту і зазначила, що він зайвий серед її глядачів. "Цей росіянин трохи хильнув і спалив усю свою гнилу суть. Хоча увесь концерт сидів і вдавав, що підтримує Україну. Ця історія показала наступне: що серед нас багато вовків в овечій шкірі, багато м*скальських агентів, які шпигують у наших громадах, навіть у діаспорі. Їхня мета - робити різні провокації і розсварювати українців, щоб наша єдність десь послаблювалася. Тому будьмо розумними, тримаймося разом. Зараз найважливіше - це наша перемога і всі зусилля спрямовуймо тільки туди", – наголосила Ірина.


Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...