"Мені подобається російський реп, у мене такий смак" - український футболіст

Денис Попов заявив, що у кожного російського репера є по 1-2 хороші пісні.

Денис Попов. Фото: football.ua.

Захисник "Динамо" та молодіжної збірної України Денис Попов розповів про свою музичні смаки, передають Патріоти України.

"Напевно, що захейтять, якщо я скажу, що слухаю російський реп. Але мені подобається, у мене такий смак. У кожного російського репера є по 1-2 хороші пісні.

Є Натан і Гусейн Гасанов "Вибирай" - хороша пісня. Моргенштерн зараз на хайпі. Чудак дуже цікавий. Якщо послухати його пісні - це ж маячня. Просто що музика, біт хороший. Цим він бере" - сказав Попов в ефіри ютуб програми "ОТДУШИВДУШУ"

Постраждали багато людей: У Черкасах тролейбус наїхав на пішоходів (фото, відео)

середа, 8 травень 2024, 21:44

У Черкасах 8 травня сталася дорожньо-транспортна аварія. Там тролейбус не пропустив автомобіль Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), вдарився, перевернув авто і сам проїхав пів квартала по тротуару. Про це розповіли у поліції Черкаської обла...

Адвокат розповів, скільки в'язнів насправді хочуть воювати

середа, 8 травень 2024, 21:30

На думку адвоката Сергія Старенького, невелика кількість ув'язнених виявить бажання воювати. За різними оцінками, якщо тисячу осіб мобілізують, "то це буде велика кількість". Верховна Рада сьогодні, 8 травня, ухвалила закон про мобілізацію засуджених о...