"Мені пощастило": Поранена журналістка розповіла про обстріл у Запоріжжі

У п'ятницю, 5 квітня, росіяни двічі обстріляли Запоріжжя. Під час повторного обстрілу журналістка ТСН Кіра Овес отримала поранення. Це сталося, коли медійники фільмували наслідки попереднього удару по місту, передають Патріоти України.

"Насправді я себе почуваю добре, але як мені кажуть мої знайомі, що завтра мене наздожене те, що сьогодні мало б бути", – розповіла журналістка.

За її словами, коли стався повторний обстріл, знімальна група працювала, знімала наслідки ворожих влучань, потрощені вікна та уламки.

"Я вам не передам словами, як це було, бо ти чуєш свист, ти чуєш гуркіт, і воно просто десь вибухає. Ми одразу побігли з місця, там надали мені першу допомогу поліцейські, згодом ми дізналися, вже прям там на місці, що поранення дістала моя колега. Вона зараз в лікарні, лікарі нічого не кажуть про її стан. Знаю, що вона на операції, поки ось так", – додала Кіра Овес.

На запитання про стан інших постраждалих, журналістка розповіла, що деяким людям пощастило – вони отримали незначні поранення й не потребують госпіталізації.

"Тих, що я бачила в лікарні, які поруч зі мною сиділи – вони плюс-мінус в такому ж стані, як я. Хтось відмовляється від лікарняних... Усіх перемотані голови, у когось побиті руки, ноги, обличчя. Ось в мене теж тепер два шви і поголена скроня, але взагалі дуже мені пощастило", – поділилася Кіра.

Джерело: ТСН.ua

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...