"Мені так обпекло очі, що кілька днів не міг бачити": Український танкіст повернувся на фронт навіть після тяжких поранень

Український танкіст Павло із позивним "Матрос" після тяжких поранень повернувся на фронт. У травні минулого року його бронемашину підбив ворог, внаслідок чого боєць отримав сильні опіки очей, уламки в грудях та наскрізні дірки в руках, а все тіло було посічене уламками, передають Патріоти України.

Перед від'їздом у зону бойових дій він поспілкувався з пресслужбою Кам’янець-Подільської міської ради. Чоловік розповів, що до повномасштабного вторгнення жив у Чехії з дружиною та сином, працював на заводі. Але коли росіяни прийшли на рідну землю, вирішив повернутися.

"Мені так обпекло очі, що декілька днів не міг бачити. Все тіло було в дрібних осколках. У руці – дві наскрізних дірки. Два уламки витягнули з грудей, але один залишився. В той момент узагалі нічого не відчував, не було болю, не було зовнішніх відчуттів. Але медики мене "витягнули"", – розповів про поранення боєць.

Після тривалого відновлення він вирішив повернутися на фронт, до побратимів. "Командування каже, що будемо отримувати серйозну техніку і хоче мене знову в танк посадити. Я хоч і обмежено придатний до військової служби, але в тилах сидіти не буду", – зазначив "Матрос".

Боєць зізнався, що йому дуже хочеться більше бути із сім'єю. Синові зараз 3 роки – дуже цікавий період, коли він росте й активно чогось навчається. Однак боєць зауважив, що також любить побратимів і Україну."Не можу її залишити, не можу бачити, як вона стікає кров’ю…" – наголосив танкіст.

Він зазначив, що повертається на фронт із настроєм захищати Батьківщину і її незалежність. Боєць переконаний, що Україна неодмінно здобуде перемогу.

"Наші діти, як і раніше, будуть ходити до школи, ми – розбудовувати країну. Бабуся дружини в Чехії каже: "Відірви Путіну голову і привези мені. Я знаю, що з нею зробити"", – жартує воїн. Після перемоги "Матрос" хоче повернутися в Україну і показати синові бабусю, дім його прабабусі та прадідуся. "Україна – це моя Батьківщина. За неї і боремося!" – зазначив військовий.


Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

В Україні чоловікам, які не сплачують аліменти, скасують відстрочку: Чому це рішення є справедливим

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:22

Відповідно до нового закону про мобілізацію, багатодітні чоловіки, які мають борги за аліментами, втрачатимуть право на відстрочку. Це справедливо стосовно тих батьків, які ухиляються від утримання дітей, але використовують їх як привід для відстрочки ...