"Мені тепер лише в армію": Лікар, який втратив родину в Херсоні, стає до лав ЗСУ

Чоловік з Херсонської області, який втратив дружину та доньку під час сьогоднішнього обстрілу російських окупантів, вирішив стати до лав Збройних Сил України. Про це розповів прес-офіцер комендатури Херсона Дмитро Плетенчук, передають Патріоти України.

"Мені тепер лише в армію", - каже чоловік, який щойно втратив дружину і доньку. Згадується генерал Лебедь, який сам попереджав, що немає більш вмотивованих солдатів ніж ті, хто все втратив. Сьогодні стало на одного такого більше", – пише Плетенчук.

В Херсонській обласній асоціації футболу розповіли, що цей чоловік – спортивний лікар (працював в МФК "Кристал" Херсон, "Таврія" Сімферополь, "Енергія" Нова Каховка тощо), фізіотерапевт Володимир Дудка.

"Весь колектив Херсонської обласної асоціації футболу висловлює найщиріші співчуття Володимиру, родичам, близьким та друзям загиблих. Відчуваємо скорботу разом із вами", – написали в асоціації.

Там зазначили, що ХОАФ надасть фінансову допомогу чоловікові, та закликали долучатися.

Телевізійні уроки дипломатії

середа, 15 травень 2024, 20:00

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. . Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. . Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипл...

Спадок Фіцо: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні. Результати виявились шокуючими

середа, 15 травень 2024, 19:30

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...