"Мені це здалося дуже трагічним. Було боляче і соромно": Ксенія Мішина розкритикувала грубу поведінку учасниць шоу "Холостяк"

Перша українська Холостячка Ксенія Мішина не змогла пройти повз новий сезон реаліті-шоу "Холостяк" і виступила з несподіваною критикою його учасниць. Актрисі не сподобалося, як дівчата спілкуються між собою, передають Патріоти України.

"Якщо чесно, в деякі моменти я думала тільки одне: Як так можна? Чому деякі дівчата так поводяться? Нешанобливо до себе. Без цінності. Я як ніхто розумію, у чому суть проекту, що є конкуренція, але все ж, - написала Мішина в Instagram. - Потім я зрозуміла, що насправді мене так схвилювало. Не те, як вони ставилися до себе, не те, як жалісливо деякі дивилися на Холостяка, а те, як вони ставилися одна до одної. Там, за межами очей чоловіка, відкривалися їхні справжні якості. Ці зневажливі погляди, осуд, насмішки, грубість і хамство. Неприкрите, грубе хамство на адресу інших жінок. Мені це здалося дуже трагічним. Було боляче і соромно".

Холостячка Мішина не стала сперечатися, що зйомки в реаліті-шоу - непроста справа, але її розчарувала "страшна конкуренція і безпросвітність" дівчат. Актриса висловила надію, що колись інші 30 учасниць проекту зможуть "красиво підносити себе", претендуючи на одного чоловіка.

Фанати підтримали позицію Мішиної в коментарях. "Проект "Холостячка" виглядає набагато благородніше, ніж "Холостяк". Маю на увазі поведінку учасників. Не знаю чому, але дівчата-учасниці поводяться набагато зліше, підступніше і більш ганебно, ніж хлопці-учасники, і це сумно", - пишуть вони . - "Чоловіки на "Холостячці" поводилися дуже гідно, а в цьому сезоні дівчата вражають ницістю і підлістю, і це тільки початок... самоповага відсутня в 70% учасниць".

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...