"Меня обманул Путин": Російський військовий оголосив голодування (відео)

Володимира Скубака звільнили зі служби, а от квартиру не дали.

Майор запасу Збройних сил РФ Володимир Скубак. Фото: скріншот з відео.

Майор запасу Володимир Скубак оголосив голодування через те, що був звільнений зі служби без надання житла. Керівництво Росії він обвинувачує в упередженому ставленні до військовослужбовців, передають Патріоти України.

«Я майор запасу Скубак Володимир Петрович проходив військову службу у Глухівській ракетній дивізії. Маю вислугу 22 роки. Визнаний таким, який потребує житла. Звільнявся за станом здоров’я. Згоди на звільнення не давав. Звертаюся до міністра оборони РФ. Товаришу міністр оборони, поясніть будь ласка, чому законодавство РФ по відношенню до військовослужбовців діє вибірково?», - ідеться у відеозверненні, яке записав і опублікував військовий, повідомляє «Рупор Москви».

Історія Володимира Скубака триває уже декілька років. У Мінобороні РФ повідомили, що пан Скубак був звільнений у 2016 році за станом здоров’я. «При звільненні виявив бажання отримати грошову субсидію для придбання житлового приміщення і був включений в єдиний реєстр військовослужбовців, які очікують постійного житла. В даний час проживає в службовій двокімнатній квартирі до отримання грошової компенсації», - повідомляло у 2018 році Міноборони РФ.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...