"Меню дня. Особлива страва: російська незаймана дівчина плюс кокаїн": В Іспанії вивісили незвичні бандери, у росіян - істерика

В Іспанії на вулицях розмістили банери з "меню російських повій". Там були написані списки імен жінок від 17 до 35 років, передають Патріоти України.

Таку акцію влаштувала некомерційна організація (НКО) Nueva Vida, яка таким чином привертала увагу до проблем проституції в Іспанії. Росія вже відреагувала на таке "меню", зажадавши прибрати банери.

У НКО закликали знайти зазначених жінок, зробити їхні фото та розмістити знімки в соціальних мережах. На банерах від Nueva Vida було написано: "Меню дня. Особлива страва: російська незаймана дівчина плюс кокаїн – 50 євро". Також у переліку йшов список жіночих імен: Софія, Женя, Катя та Саша.

Крім того, на банері була розміщена інформація, де до повії пропонували додаткові послуги, наприклад, марихуану, секс без презерватива або ж кокаїн зі зґвалтуванням за 20 євро. У посольстві РФ в Іспанії у Facebook повідомили, що росіяни в країні обурилися такою акцією, де обізвали російських дівчат повіями. Дипломати зажадали, щоб банери з вулиць прибрали.


Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно