"Менти - під...раси!": Росіянку покарали за "образу українських поліцейських" (відео)

Приймаючи рішення, суд послався на експертизу, автори якої визнали «ментів» соціальною групою.

У російському Красноярську суд заарештував на 10 діб активістку, яка залишила в мережі коментар з приводу дій української поліції по відношенню до порушника карантину в квітні 2020 року, повідомляють Патріоти України.

«Менти - пі ** си, і держава наша теж, раз допускає таке по відношенню до свого народу. Не можна так не поважати людей і їх право на свободу пересування», - написала жінка в своєму Facebook, перепостивши відео затримання українця поліцейськими.

Приймаючи рішення, суд послався на експертизу, автори якої визнали «ментів» соціальною групою. Також, зазначають Грани.Ру, правоохоронці могли відігратися на Подоляк, яка вже вступала з ними в конфлікт в 2018 році. Тоді вона під час антипутінської акції «Він нам не цар» 5-го травня вдарила ногою в праву гомілку поліцейського Дмитра Данилова. Суд зобов'язав кривдницю виплатити Данилову 20 тисяч рублів компенсації, але активістка відмовилася визнати провину: у захисту був відеозапис, котрий доводить, що жінка лише змахнула ногою, «наблизивши її до сідниць поліцейського, але не торкнувшись їх».

На щастя, патрульні були поруч: У Києві жінка намагалася стрибнути з Володимирського пішохідного мосту (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:31

У Києві патруль "Муніципальної охорони" попередив спробу самогубства киянки. Про це інформує КМДА, передають Патріоти України. Подія сталася близько 4-ї години ранку в парку "Володимирська гірка". Працівники "Муніципальної охорони" отримали повідомленн...

Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...