Мер ще одного обласного центру закликав містян їхати до села - під час блекауту жити можна буде і у школах

Міський голова Тернополя Сергій Надал закликав жителів міста їхати до сіл. Також у місті в школах обладнають пункти обігріву, де будуть генератори та місця для сну. Про це він написав на своєму телеграм-каналі, передають Патріоти України.

Надал повідомив, що Тернопіль готується до складної зими. Якщо у місті на тривалий час буде блекаут, то у школах обладнають тимчасові пункти обігріву, де можна буде зарядити телефон, зігрітися та навіть ночувати, оскільки у квартирах може бути дуже холодно. Також у цих місцях розгорнуть польову кухню.

"На випадок тривалого вимкнення електроенергії (кілька днів поспіль) та значного зниження температури ми готуємо пункти обігріву в приміщеннях освітніх закладів нашого міста. Ми обладнаємо їх генераторами, доступом до інтернету, біотуалетами. Там можна буде набрати питної води, зарядити телефони, скористатися польовою кухнею, засобами гігієни, медикаментами. Також ці приміщення будуть доступні для тимчасового проживання", - написав Надал.

Також мер Тернополя закликав жителів міста їхати до сіл, оскільки там можна буде зігрітися пічним опаленням.

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...