Мережу "розриває" відео, де Ані Лорак "передбачила" смерть Пригожина. Українці знов дякують зрадниці за неустанну підривну діяльність проти держави-агресорки (відео)

У Кароліна Куєк можуть бути нові проблеми у Росії через вибух керування в українському сегменті Мережі

Уже традиційно після "трагічних" подій у Росії українці знайшли "слід" співачки-зрадниці Ані Лорак. Цього разу в мережі жартують, що її пісня "Я вернусь" стала своєрідним "передбаченням" смерті лідера ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, який напередодні загинув у авіакатастрофі в РФ.

Жартівники наклали на текст пісні, який дійсно певною мірою описує загибель терориста, його фотографії. Цей ролик почав швидко ширитися в мережі, інформує OBOZREVATEL.

Пісня "Я вернусь" Ані Лорак починається зі слів: "В небо поднялся самолёт. Самый печальный мой полёт. Мне отменить. Нельзя".

З огляду на те, що напередодні Пригожин востаннє піднявся на літак, де, за однією з версій, був вбитий, слова треку здалися українцям пророчими.

Крім цього, в Twitter почали активно розповсюджувати припущення, що саме українка-зрадниця доклала руку до ліквідації Пригожина. Їй подякували за ракети для ППО, пісню, інформацію про рейс тощо.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...