"Merry ChristmaZ": Відомий європейський футболіст виклав особливе вітання з Різдвом, викликавши бурхливу реакцію росіян

Знаменитий шведський футболіст італійського "Мілана" Златан Ібрагімович похвалився своєю спортивною формою. 41-річний нападник виклав фото топлес, привітавши всіх зі святом, передають Патріоти України.

"Щасливого РіЗдва вам і вашим дружинам! Чао", – написав Златан, зробивши в слові Christmas ("Різдво") навмисну помилку, замінивши останню букву "S" на "Z".

Це була відсилання до його імені (Zlatan - англ.), але згадування останньої літери алфавіту викликало бурхливу реакцію у росіян. Вболівальники з РФ, для яких Z і V є символами "боротьби з фашизмом", почали писати слова подяки подібним стилем.


"Бо похоронка – це "двушка" в Пензі": Військовий-історик розповів про головну мрію родичів окупантів

понеділок, 20 травень 2024, 22:41

У депресивних регіонах Росії родини військових мріють про похоронку, адже це своєрідна звістка про майбутні грошові виплати. Таку думку висловив музейник, кандидат історичних наук і доброволець Олександр Хоменко, передають Патріоти України. За його сло...

Київ накрило аномальне природне явище (відео)

понеділок, 20 травень 2024, 21:55

Попри те, що в Україну прийшло метеорологічне літо, жителі столиці спостерігали аномальне явище природи. Про це пишуть користувачі "Фейсбук" спільноти "Позняки. Осокорки. Харківський" – житлові масиви Дарницького р-ну м. Києва, передають Патріоти Украї...