Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

До правоохоронців звернулася 25-річна жінка. Вона розповіла, що колишній хлопець вбив її собаку. Жінка мала стосунки з чоловіком, проте вирішила їх розірвати. Після сварки вона пішла з дому, а коли повернулась - побачила що її песик зі слідами крові лежить мертвий у пакеті біля смітника.
Поліцейські встановили, що собаку побив співмешканець потерпілої. Він завдав тварині чисельних ударів й задушив, а тіло викинув до смітника. Судмедекспертиза показала, що причиною смерті цуценяти стала механічна асфіксія.
Правоохоронці затримали 25-річного мешканця Київщини. Свої дії він пояснив бажанням помститись. Слідчі повідомили фігуранту про підозру за статтею про жорстоке поводження з тваринами. За вчинене йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

Мобілізувати хочуть всіх? На блокпостах у Львівський області працюватимуть представники ТЦК

субота, 27 квітень 2024, 9:50

У Львівський області від 25 квітня змінили склад персоналу блокпостів. Про це інформує Tvoemisto.tv з посиланням на слова керівника апарату Львівської ОВА Тараса Греня, передають Патріоти України. У повідомленні вказується, що відтепер на них окрім пра...

13-річна донька найстаршої породіллі України переїхала до нової родини: Спливли нові подробиці скандалу

субота, 27 квітень 2024, 9:30

У житті 13-річної чернігівчанки Анни Підвербної, історія якої рік тому сколихнула всю Україну, стався новий, не менш крутий поворот, передають Патріоти України. Як відомо, торік наприкінці квітня дівчинка написала в соцмережах допис, в якому просила за...