"Меру знает. Че вы прицепились к человеку?!": Богдана зняли в інтимній позі в Сен-Тропе (фото)

Глава ОПУ вирішив почати спати прямо у залі очікування.

У Мережі з'явилося фото глави Офісу Президента України Андрія Богдана, який в очікуванні свого рейсу спить на колінах у своєї супутниці у французькому аеропорту після весілля юриста Андрія Довбенка в Сен-Тропе. Її в своєму Facebook виклав журналіст Юрій Ніколов, уточнивши, що знімок йому прислали анонімно, передають Патріоти України.

"Ось це Богдан "кємарить" на своїй супутниці у французькому аеропорту після гулянки у Довбенка замість присутності на державному відзначенні Дня Незалежності та просуванні "приватних" кандидатів в Кабмін", - написав Ніколов.

У мережі вже встигли обговорити главу Офісу Президента. Декого обурило, що Богдан пропустив День незалежності, перебуваючи в Сен-Тропе. Деякі зазначають, що нічого обурливого в тому, що глава ОП в очікуванні літака заснув просто в залі очікування, не бачать.

"...Второй человек после президента, а запросто на скамейке в аэропорту после гулянки. Мог бы в отеле выспаться, но нет - летит работать, ответственный. Луценко бы уже ужрался, оскандалился, страну опозорил и в отделение полиции загремел, как однажды уже в Германии. А Богдан меру знает. Че вы прицепились к человеку, в самом-то деле", - написав в Facebook журналіст Олександр Скубченко.


Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...