Мерзенний холод, заморозки і суцільні дощі: Синоптики шокували прогнозом до кінця квітня в Україні

Погода в Україні буде холодною до кінця квітня, можливі нічні заморозки, а дощі очікуються майже щодня. Про це розповіли синоптики ресурсів Gismeteo, Accuweather, Meteoprog, передають Патріоти України.

Так, за даними ресурсу Gismeteo, до кінця квітня нас чекають температурні гойдалки, але в основному погода буде холодною з великою кількістю опадів.

У найближчій перспективі очікується досить теплий день у четвер, 23 квітня, а з 24 по 28 число буде холодно, на Заході і Півночі можливі нічні заморозки. Але 29-30 квітня температура трохи підвищиться. Дощі, місцями з грозами, будуть майже щодня.

Синоптики Accuweather також прогнозують, що погода до кінця квітня буде холодною, але опадів за їхніми даними буде помірно. Принаймні такий прогноз вони дали для Києва.

Ресурс Meteoprog також прогнозує Києву холоди до кінця другого місяця весни. Але в останні дні квітня може прийти потепління. Спад температури до +9+10 вдень буде з 23 по 27 число.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...