Мешканці були налякані: Поліція прийняла сеанс групової йоги... за масове вбивство

Поліція прибула до North Sea Observatory у курортному приморському селищі Чепел Сент-Леонардс графства Лінкольншир, проте повідомлення про нібито страшний ритуал виявилося фейком, пише британський таблоїд Mirror. Насправді це був просто урок йоги, під час якого люди медитували, лежачи на підлозі, передають Патріоти України.

"Я можу підтвердити, що виклик надійшов о 20:56 і був зроблений через занепокоєння мешканців North Sea Observatory в Чапел Сент-Леонардс. Ми раді повідомити, що всі в безпеці та здорові. Дзвінок був зроблений з добрими намірами", — підкреслив представник поліції графства.

Керівництво Seascape Café, яке проводить заняття йогою у власному приміщенні, у соціальних мережах запевнило громадськість, що ці уроки не мають жодного стосунку до будь-якого божевільного культу, а те, що занепокоєні мешканці прийняли за смертельний напад, було однією з асан медитації. "Ми дякуємо поліції Лінкольнширу за швидку реакцію. Ми навіть на мить не можемо уявити, що гадали поліцейські по дорозі сюди", — підкреслили співробітники кафе у Facebook.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...