Мешканці Латвії стали менше підтримувати українських біженців: Що показали дані опитування

48% жителів Латвії віком від 18 до 75 років підтримують прийом українських військових біженців у Латвії. Про це свідчать дані опитування громадської думки, проведеного SIA Rait Custom Research Baltic на замовлення Державної канцелярії, пише tvnet.lv, передають Патріоти України.

«Це означає, що підтримка мешканцями Латвії прийому українських військових біженців у Латвії знизилася. У березні 2024 року прийом українських військових біженців у Латвії підтримували 60,1% мешканців, тоді як у листопаді минулого року цей показник становив 52%, що свідчить про те, що після сплеску у березні підтримка статистично значно знизилася і зараз перебуває на тому ж рівні, що і пів року тому», – зазначає видання.

Однак порівняно з березневим опитуванням частка населення, яке виступає за вступ України до НАТО, залишилася стабільною: 45% у червні та 46% у березні.Такий самий рівень підтримки спостерігається і щодо вступу України до Європейського Союзу. У червні вступ України до ЄС підтримували 45% респондентів, а у березні – 46%. В опитуванні брали участь 1005 респондентів – постійних мешканців Латвії – у віці 18-75 років.

В Україні АЗС готуються підвищувати ціни: Коли чекати на подорожчання пального

середа, 7 серпень 2024, 6:48

В Україні очікується зростання вартості пального. Причому вже найближчим часом. Причина - підвищення акцизів. Про це йдеться у звіті НБУ, передають Патріоти України. Втім, зазначається в ньому, через ефект бази порівняння, також зумовлений податковими...

Заява нумізматика спричинила "золоту лихоманку" в Британії: Люди риються в шухлядах у пошуках дрібної монети XX ст., за яку пропонують 140 000 фунтів стерлінгів (відео)

середа, 7 серпень 2024, 6:00

Британці розбагатіють, якщо продадуть на аукціоні дефіцитне пенні 1933 року випуску, розповів колекціонер старовинних монет. З його слів, відшукали ще не всі такі монети, тому шанс все ще лишається. . Житель Великої Британії зможе отримати 170 тис. фу...