Метеоумови суттєво погіршуються: В Україні оголошено I рівень небезпеки

Погода в Україні

Погода в Україні в суботу, 30 січня, значно погіршиться. У більшості регіонів очікується снігопад і ожеледиця. Як уточнює Укргідрометцентр, сніжитиме з 30 січня по 1 лютого, зазначають Патріоти України.

"30-31 січня на дорогах, крім південно-східної частини, ожеледиця (I рівень небезпеки, жовтий). 1 лютого в більшості північних, центральних, Харківській, Одеській, Миколаївській областях значний сніг, вдень у Кіровоградській, Дніпропетровській, Харківській, Одеській та Миколаївській областях сніг із переходом у дощ, ожеледиця, налипання мокрого снігу, пориви вітру 15-20 м/с", – попередили синоптики.

Також на дорогах північних, центральних, Харківської областей – ожеледиця.

Зазначимо, що в ДСНС додали, що погодні умови 1 лютого можуть спричинити відключення енергопостачання окремих населених пунктів і порушення руху автотранспорту на окремих ділянках доріг.

Прогноз погоди на 30 січня

Прогноз погоди на 31 січня

Прогноз погоди на 1 лютого

Таке буває раз на 50 років: У Німеччині виникла масштабна повінь (фото)

субота, 18 травень 2024, 14:30

Сильний дощ спричив у німецькій землі Саарланд у п'ятницю затоплення вулиць, підвалів та зсуви ґрунту. Ситуаційний центр в Саарбрюккені – столиці землі – нарахував понад 3000 виїздів на виклики поліцейських і рятувальників. Про це повідомило німецьке в...

"Ображали мене і мою сім'ю": Син Суркіса поскаржився на юнаків із "Шахтаря"

субота, 18 травень 2024, 13:42

Голкіпер Динамо U-19 В’ячеслав Суркіс розповів про конфлікт з фанатами та гравцями Шахтаря, який відбувся після матчу у молодіжній першості, передають Патріоти України. Після завершення гри, у якій Динамо перемогло з рахунком 2:1, на полі ледь не стала...