Метеозалежним варто підготуватись до серії атак магнітних бурь

Так, 16-17 серпня до Землі дійде сонячний вітер, що несе з собою сліди потужного спалаху. Цей період вкрай небезпечний для гіпертоніків. А також тих, у кого є виражені проблеми з серцем або психікою. У сприйнятливих людей будуть відзначатися порушення сну, головний біль і емоційна нестриманість, зазначають Патріоти України.

18-20 серпня після потужної магнітної бурі прийде нова - середнього ступеня. У метеозалежних людей вона викличе порушення сну, головні болі, а також перепад тиску.

Людям, які залежні від перепадів космічної погоди, радять не навантажувати себе надмірною фізичною роботою, а більше відпочивати, уникати стресових ситуацій, а також підтримувати правильний раціон харчування і дотримуватися питного режиму.

"Будьте дбайливішими до свого здоров'я! Обережніше з надмірними емоціями, алкоголем, навантаженнями будь-якими. Не намагайтеся зробити все й одразу", - радить синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.


В Україні засуджені зможуть служити в ЗСУ навіть офіцерами, але є умова: У Раді пояснили механізм

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:44

Генеральним штабом Збройних сил спільно з Міноборони та Мін’юстом було розроблено законопроєкт про можливість мобілізації засуджених. Документ передбачає обов’язкову згоду не лише самих в’язнів, а й командирів частин, де будуть створені такі окремі спе...

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...