Метод схвалюють не усі: Чоловік вирішив у хитрий спосіб ганьбити жінок-зрадниць (фото)

33-річний Джей Інгрем із Австралії вирішив публічно ганьбити жінок, які виявлятимуть готовність зрадити своїх партнерів, фліртуючи з ним у соцмережах. Для цього він за допомогою фотошопу вмонтовує своє фото у їхні парні фотографії та публікує такі зображення. Про це повідомляє видання New York Post, передають Патріоти України.

Розлучений чоловік в опублікованому в Instagram відео заявив, що був вражений тим, як багато жінок, з якими він спілкувався та фліртував у соціальних мережах, вже перебувають у стосунках. Тому він вирішив публічно ганьбити таких “зрадниць”.

“Знаєте, що я зрозумів під час різдвяних канікул? Коли багато з вас, дівчат, публікували історії зі своїми чоловіками (так званим) під ялинкою в однаковій піжамі та всіма цими атрибутами, ви одночасно були в моїй течці вхідних повідомлень протягом кількох місяців”, - сказав він.

Щоб провчити таких жінок, Інгрем вмонтовує своє зображення на фотографії пари, яка перебуває в стосунках. На одній із фотографій з підписом “ми у відпустці” він сидить на краю скелі разом із парою. На іншій - кладе руки на живіт жінки у той час, як її партнер перебуває поруч. На ще одному фото з підписом “ми туристи” зображено незграбні тристоронні обійми перед Сіднейським оперним театром.

У соцмережі багато хто критикує такі “екстремальні” витівки.

“Навіщо турбуватися? Замість того, щоб намагатися викрити шахраїв, зосередьтеся на тому, щоб знайти собі дівчину, яку шукаєте”, – порадив йому один із коментаторів.

Однак, Джей Інгрем стверджує, що в такий спосіб він обстоює мораль і чесність.

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...