М'яч скинули із 5-поверхівки: Юний талант "Шахтаря" підірвав мережу технічним прийомом (відео)

Уродженець Краснограда, що в Харківській області, відправив друзів на дах п'ятиповерхівки, а сам залишився внизу.

Михайло Мудрик. Фото: Факти.

19-річний футболіст донецького «Шахтаря» і молодіжної збірної України Михайло Мудрик вже не перший раз викликає захоплення у вболівальників своєю технікою, зазначають Патріоти України.
На цей раз уродженець Краснограда, що в Харківській області, відправив друзів на дах п'ятиповерхівки, а сам залишився внизу. Коли ж з висоти близько 15 метрів був скинутий м'яч, футболіст з легкістю приборкав його ногою. «Я не відвідував уроки фізики в школі», - підписав гравець під відео, розміщеним на його сторінці в Instagram.

Менш ніж за добу ролик переглянули понад 100 тисяч людей (всього у футболіста 145 тисяч підписників). Більшість в коментарях захоплювалися навичками Мудрика, хоча деякі засумнівалися в правдивості відео. «Зворотня зйомка», «М'яч новий візьми, цей весь медом намазаний», - написали заздрісники.

Слухав пісню німецькою: Пенсіонер з Росії опинився в центрі "фашистського" скандалу

середа, 8 травень 2024, 22:57

У російському селищі Шахтарськ на Сахаліні розгорівся скандал навколо місцевого пенсіонера, якого звинуватили у "фашизмі" за прослуховування старої німецької військової пісні Wenn die Soldaten. Про це повідомляють російський Telegram-канал Baza, переда...

Тільки жінки та діти: Українських чоловіків більше не чекають у притулку для біженців у Нідерландах

середа, 8 травень 2024, 22:44

Українським чоловікам більше не раді у головному пункті прийому біженців у Нідерландах. Йдеться про Jaarbeurs Hall 5 в Амстердамі. Ще з лютого цей притулок частково відмовляв у притулку певним категоріям українців. А зараз відмовляє у наданні тимчасово...