"Міг би тебе вбити": Колишня вчителька доньки Поворознюка розповіла, як бізнесмен зґвалтував її і погрожував розправою

Колишня вчителька із села Петрове Кіровоградської області Вікторія Узлова розповіла, що одіозний бізнесмен Олександр Поворознюк її зґвалтував. Перед злочином він поставив жінці цинічний ультиматум і дав "вибір" – ґвалтувати її він буде сам або три людини, передають Патріоти України.

Також вчителька згадує, що під час злочину у Поворознюка в руках був пістолет, і він відкрито погрожував її застрелити. Про це потерпіла Вікторія Узлова розповіла в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону.

Злочин стався у травні 1997 року. На той момент 18-річна Вікторія їхала в Петрове до свого хлопця. Коли вона чекала на автобус, під'їхав автомобіль, за кермом якого був Поворознюк, а на пасажирському сидінні ще двоє чоловіків. Бізнесмен запропонував дівчині підвезти її до села, на що вона погодилася.

По дорозі до Петрового Поворознюк звернув з дороги і наказав Вікторії виходити. Він дістав із багажника авто пиво і намагався змусити її випити, на що потерпіла відповіла відмовою.

Через деякий час скандальний бізнесмен розпочав сексуальне домагання. При цьому він погрожував дівчині зброєю і заявив, що її зґвалтують одразу троє людей.

"Тримає пістолет у руці і каже: я взагалі міг би тебе зараз тут убити, кинути у ставок, і ніхто тебе навіть шукати не буде. Каже: якщо я захочу, то я можу застрелити, тебе ніхто шукати не буде. Але ти нічого злого не робиш, не кричиш, не чиниш опір. У тебе є два вибори: або я один або ми всі разом", – згадує потерпіла слова Поворознюка.

Потерпіла розповіла, що зґвалтування сталося у салоні автомобіля. Після цього Поворознюк довіз свою жертву до Петрового і наказав нікому не розповідати про те, що сталося.

Вікторія наголосила, що півроку після зґвалтування вона боялася навіть вийти надвір. Потім вона все ж таки розповіла мамі та сестрі про те, що сталося. Однак про саме зґвалтування жінка не розповіла, бо їй було соромно перед рідними. Вона говорила лише про спробу зґвалтування.

Також жінка додала, що дочка Поворознюка ходила до школи, де вона працювала вчителем. "Коли я викладала, до школи приходила його дочка. Коли ця дитина сиділа на уроках, добра дівчинка, добре вчилася, я дивилася в її очі і розуміла: "Боже, дитино, ти не знаєш, який у тебе батько, який він насправді справі, його людиною не назвеш", – сказала Вікторія.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...