"​Міг би зараз сидіти десь у себе під Костромою і празнувати Дєнь Побєди. Але ж ні, вирішив подратувати українців голою ср*кою!": ЗСУ потужно помстилися бойовику за провокацію (відео)

Відомий український ведучий та волонтер Сергій Притула продемонстрував відео, яке було зняте за допомогою безпілотника на Донбасі. На ньому ЗСУ завдають ударів по позиції російських найманців. Відповідне відео з'явилося на сторінці Притули у Facebook, передають Патріоти України.
"Міг би зараз сидіти десь у себе під Костромою і празнувати Дєнь Побєди. Але ж ні, вирішив подратувати українців голою ср*кою!", - йдеться у повідомленні, адже під час ліквідації одного з найманців РФ, він чомусь був голим, коли ВСУ почали завдавати удари.
Хоча відео було оприлюднене 9 травня 2021 року, зважаючи на відсутність снігу і деревам без листя, інцидент трапився або ранньою весною, або пізно восени. Точна дата знімання невідома.
"Я не так часто бавлю вас фідбеками від наших воїнів, але тут не стримався. Особливо, коли знаєш, що і координація ведення вогню, і це відео були зроблені завдяки коптеру, на який ми скидалися всією країною", - зауважив волонтер.
Також невідоме місце ліквідації бойовика. "Але точно можу гарантувати те, що чую від наших захисників: жодна втрата на фронті не минає без кратної помсти", - резюмував Притула і закликав жертвувати кошти для допомоги українським воїнам.

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...