Міг очолювати елітну військову делегацію: У Москві потонув "гість" з КНДР

Член делегації Північної Кореї потонув під час купання під Москвою. Він перебував у Росії з робочим візитом, передають Патріоти України.

Зазначається, що 64-річний Кім Кум Чоль був представником корейського сільгосппідприємства, він приїхав до Москви у складі делегації та мешкав у посольстві КНДР.

У спеку іноземець пішов освіжитися і відпочити на пляж у Зеленограді і зник. Зниклого шукали кілька годин, але так і не знайшли, а вже наступного дня тіло корейця спливло на поверхню ставка, його вже впізнали. За фактом події проводять перевірку.

Повідомляється, що Кім Кум Чоль керував військовим університетом імені Кім Ір Сена та очолював північнокорейську елітну делегацію, яка прибула до Росії в рамках обміну.

Українських водіїв можуть штрафувати на 34 тис.: Ось за що каратимуть

середа, 18 вересень 2024, 17:56

В Україні планують ввести нові штрафи для водіїв, які використовують транспортні засоби, що створюють надмірний шум. Відповідно до законопроєкту №9564, за порушення шумових норм водіям загрожують значні штрафи, які можуть досягати 34 000 гривень, перед...

Українцям обіцяють індексацію пенсій у 2025 році: Ось на скільки підвищать виплати

середа, 18 вересень 2024, 17:42

У проекті Держбюджету на 2025 рік не планується підвищення мінімальної зарплати (вона залишиться на рівні 8 тисяч гривень), а також середнього прожиткового мінімуму (різні для різних категорій) та мінімальної пенсії (2 361 грн), проте індексація пенсій...