"Мій бізнес був у Росії, я багато заробляв": Олег Скрипка шокував відвертим зізнанням

Фронтмен гурту ВВ Олег Скрипка розповів, що зараз проїдає гроші, які заробив у Росії. Він заявив, що його бізнес був в основному в країні-агресорці, а аж потім роз'яснив – до 2014 року. В інтерв'ю Аліні Доротюк Олег Скрипка розповів, на які гроші живе під час війни, передають Патріоти України.

Він обмовився про бізнес у Росії. Ці його слова могли перерости у скандал, якби інтерв'юерка вчасно не уточнила, до якого року він функціонував.

Олег Скрипка шокував зізнанням про бізнес у Росії

"Мій бізнес був в основному в Росії. Я брав ці російські кошти, і інвестував у фестивалі "Країна мрій", "Рок Січ", "Вечорниці". Це моя була схема. Я хотів, щоб саме росіяни інвестували в українську культуру, і вони це робили", – розповів Олег Скрипка.

Лише після запитання журналістки зірка уточнив, що бізнес, про який він говорить, – це усього-на-всього концерти гурту "Воплі Відоплясова". І працював він лише до 2014 року. "Я заробляв дуже багато, дуже. 2014 року у нас був один концерт чи в січні, чи в лютому. І він був у клубі "Космонавт" в Пітері. Це був биток, нереально ми зібрали і дуже гарно зіграли. І в мене було таке відчуття, що я останній раз на території Росії", – пригадав лідер ВВ.

Як Олег Скрипка заробляє зараз

Зараз же Олег Скрипка живе на авторські та добові, які отримує на благодійних концертах за кордоном. Крім того, він здає в оренду свою нерухомість у Києві.

"Ми їздимо з концертами. Кошти передаємо на благодійність, але в нас є добові, це 50-100 євро. Ми живемо на добові, щось вдається відкласти. І в мене є нерухомість в Києві – будинок моїх батьків, наша стара квартира. Там люди з'їхали, але зараз потрошку повертаються, будемо здавати. Якась копійчина крапає", – розповів артист.

Одноклубники українського футболіста ледь не побилися за право виконати пенальті (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:44

У матчі 33 туру чемпіонату Англії з футболу лондонський «Челсі», за який виступає українець Михайло Мудрик, приймав у себе вдома «Евертон». Поєдинок завершився з рахунком 6:0 на користь господарів поля, але запам'ятається він курйозним епізодом – лондо...

25-річна українка організувала "фабрику документів" у Гданську, але щось пішло не так (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:02

Польські правоохоронці затримали 25-річну громадянку України, яку підозрюють у підробці документів. Слідчі виявили понад 2750 готових документів, вартість яких на чорному ринку може сягати 14,5 млн злотих (близько 142 млн грн). Про це повідомила Прикор...