"Мій дім - Харківська губернія Російської імперії": У Житомирі жінка влаштувала істерику і накинулася на українців (відео)

У Житомирі жінка з очевидними проросійськими поглядами влаштувала істерику в магазині. Вона заявила, що її дім це "Харківська губернія Російської імперії" і що всі українці "терпили", передають Патріоти України.

Відео з жінкоювиклали в одному з харківських Telegram-каналів. На ньому харків'янка, яка, ймовірно, була у стані алкогольного сп'яніння, накинулася на відвідувачів одного з магазинів.

Так, жінка, яка потрапила під вплив російської пропаганди, заявила, що не росіяни, а українці нібито "бомбардують" її дім у Харкові. Сама ж любителька Росії чомусь втекла від російських обстрілів до українського Житомира.

"Ви українці терпіли. Я з Харкова! Харківська губернія Російської імперії! Жовто-блакитні прийшли і бомбардують мій дім!" – заявила вона.

“Я можу собі накрутити думок": Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив перші заяви після суду

субота, 27 липень 2024, 21:22

Підозрюваний у вбивстві громадської діячки та екснардепки Ірини Фаріон 18-річний мешканець Дніпра В’ячеслав Зінченко після судового засідання, на якому йому обрали запобіжний захід, кілька хвилин поспілкувався із журналістами. Відео розмови опублікован...

Запропонував старенькій киянці допомогу: Власниця трикімнатної квартири на Печерську пустила до себе незнайомця і стала безхатьком

субота, 27 липень 2024, 21:00

Власниця трикімнатної квартири на Печерську на схилі років опинилась на вулиці через зухвалого шахрая, який привласнив її помешкання. За словами правоохоронців, 48-річний чоловік підшукував людей без родичів, які мають у власності нерухомість. Таким чи...