"Мій диван, але не моя кішка": Люди в мережі діляться кумедними фото "незваних гостей"

Хтось виявляв кота на кухні, а до когось хвостатий пробирався у ванну.

Уявіть, ви прийшли додому після важкого робочого дня і мрієте скоріше лягти на диван, але там блаженно розвалився кіт. І все б нічого, але у вас немає кота. І як виявилося, такі випадки зовсім не рідкість. У Facebook навіть є група під назвою "Мій дім, але не мій кіт", де люди діляться смішними фотографіями пухнастиків, які безпардонно вривалися в їх оселі і відчували себе там господарями. Ви тільки подивіться на ці нахабні мордочки, пропонують Патріоти України.

Спільнота було створена ще в 2016 році, і з тих пір там вже більше 30 тисяч учасників. Тобто всі ці люди стикалися з подібними ситуаціями. Хтось виявляв кота на кухні, а до когось хвостатий пробирався у ванну.

"Це моя мама на кухні. У неї немає кота".

"Сусідська кішка приходить в 7 ранку і залишається на весь день, поки о 5 вечора її господиня не просить мене повернути її додому".

"Це мій двір і мій папужка, але не мій кіт".

"3 роки тому цей кіт заліз в нашу вентиляцію і почав там кричати".

"Сусідський кіт приходить подивитися зі мною телевізор".

"Кіт Дейв повернувся. На цей раз він вирішив приєднатися до мене в ванній".

"Це мій будинок, але не мій кіт".

"Мій ноутбук, але не моя кішка".

"Мій будинок, але не мій кіт. Я чув його, але мені потрібен час, щоб його відшукати".

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...