"Мій янгол": Віктор Павлік випустив зворушливу пісню на спомин про покійного сина (відео)

Співак Віктор Павлік випустив пісню "Мій Янгол" на спомин про 21-річного сина Павла, життя якого забрав рак. Твір артист оприлюднив рівно через пів року після цієї втрати. Відео з'явилося на його каналі в YouTube, передають Патріоти України.

"Мій Янгол. Пам'яті Павла Павліка. Сьогодні пів року", – йдеться в підписі до ролика.

У ньому співак продемонстрував кадри пейзажів і спільних фото із померлим молодшим сином. Примітно, що словами пісні став вірш поетеси Світлани Бояркевич, а музику написав Віктор Павлік.

У коментарях фанати знаменитості підтримали свого кумира. "Дуже шкода, що пішов так рано! Співчуваю", "Пісня прямо в серце", "Дуже зворушливо! Такі пісні співає душа. Слова неймовірні", "Море сліз... Як боляче... Тримайтеся", – зазначили вони.

Раніше співак зворушливо згадав покійного сина, опублікувавши його фото. Тоді він поділився чутливим віршем поетеси Світлани Бояркевич, який вона присвятила пам'яті Павла і який пізніше став піснею "Мій Янгол".

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...