"Мій підприємливий фанат": Українська знаменитість знайшла себе на рекламі надгробних пам'ятників (фото)

Володимир Дантес не дуже засмутився через своє обличчя на могільній плиті.

У Чернівецькій області бюро ритуальних послуг зобразило на надгробній плиті обличчя українського співака і телеведучого Володимира Дантеса (DANTES). Про це чоловік солістки "Время и Стекло" повідомив на своїй сторінці в Facebook, показавши відповідні фото, передають Патріоти України.

Свою публікацію артист супроводив хештегом #DANTESЖИВ. "Вважаю, що це пік популярності! Значить в селі Годилів, це виїзд з Чернівців в сторону цвинтаря, є дуже підприємливий мій фанат. Він підтримує мене, як може", - написав співак.

В кінці поста Дантес пожартував: "Фотку і свіжішу можна було б взяти". Втім Володимир - не єдина жива знаменитість, чиє обличчя зобразили на плиті. На знімку можна також розгледіти російську телеведучу Тіну Канделакі.

Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...

"Секс веде до... тероризму": У Росії закликали боротися зі сферою інтимних послуг

четвер, 25 квітень 2024, 9:57

Член громадської ради при ГУ МВС РФ у Москві Юрій Шаркович стверджує, що понад 10% росіян зайняті у сфері інтимних послуг, передають Патріоти України. Як розповіли у Telegram-каналі SOTA, про це він заявив на форумі так званої «ліги безпечного інтернет...