"Мій світ руйнується": Російську TikTok-блогерку і фанатку Путіна, яка прославилася образами українців, виселяють з квартири через її контент

Російська блогерка Ельвіна Боровкова (el.ellyl) поплатилася за свої образливі ролики про українців. Тіктокерку разом із матір'ю виганяють із орендованої квартири в Ярославлі. Про це сама Ельвіна повідомила у своїх акаунтах у соцмережах, передають Патріоти України.

Це звернення вона назвала "криком про допомогу", оскільки "її світ руйнується". Блогерка поскаржилася на цькування з боку російських лібералів та українців. Останні, за її словами, щодня викликають до неї додому МНС, швидку допомогу та оформляють на її ім'я та адресу різні доставки.

Крім того, орендодавець квартири, в якій Ельвіна із сім'єю живуть уже понад два роки, вирішив їх виселити. Адміністрування проросійського паблика та жартівливі, за її словами, ролики, а також допомога окупантам не допомогли росіянці. Навпаки, вся ця діяльність зіграла з нею злий жарт.

"Дізнавшись про те, що я – проросійський блогер, орендодавець попросив виселитися мене і мою сім'ю протягом 7 днів, що не відповідає договору, просто тому, що я є "загрозою мирному суспільству", – розповіла тіктокерка. У поліції РФ їй нічим не допомогли, здивувавшись, що росіянка, яку внесли до бази "Миротворця", досі жива.

Після початку повномасштабної війни Ельвіна змінила тематику свого блогу та почала регулярно записувати відео на політичну тему. Вона підтримала вторгнення в Україну та дії російської влади. Росіянка також почала ображати та всіляко провокувати українців.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...