"Мій тато - клоун": Дочка Кошового поскаржилася на жорсткий буллінг у школі, однокласники ображають (фото, відео)

Дочка актора студії "Квартал 95" Євгена Кошового 12-річна Варвара зізналася, що через батька у школі її не люблять. Дівчинка поскаржилася на жорсткий буллінг у школі через підозри в тому, що її батько платить за її участь у шоу. Талановита дитина брала участь у ряді телевізійних шоу, а також знімалася в кіно, проте далеко не всі однокласники щиро радіють її успіхам, передають Патріоти України.

"Мені набридло, що мені завжди щось приписують, чого насправді немає. Всі думають, що якщо я проходжу в якомусь проєкті далі, то за це платить мій батько. Мене це дістало, якщо чесно. Тому більше і не хочу брати участь у цій всій метушні", — розповіла Варя.

Також дівчинка ділиться, що їй не подобається, що в школі її батька називають клоуном. Через конфлікти з однолітками дівчинка не хоче ходити в школу.

"У мене взагалі немає бажання ходити в це неприємне для мене місце. Не бачу сенсу. Не хочу сидіти на одному місці, хочу далі розвиватися. Розумію, що навчання важливе, але як тільки мова йде про школу, уроки, у мене відразу ж пропадає настрій. Тому що моя асоціація зі школою — це буллінг. І буллінг страшний! Діти думають, що мій тато — клоун. А він не такий!", — розповіла Кошова. Варто відзначити, що не так давно Варя підкорила глядачів виконанням пісні Listen на Kids Music Fest.

До цього у 2016 році Варвара Кошова виграла 20 тисяч гривень у програмі "Розсміши коміка. Діти". Двічі брала участь у проєкті "Голос. Діти". А в "Лізі Сміху" вона пародіювала батька. Зараз вона знімається у фільмі "Тато рулить".

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...