"Мій вітчим не дихає": На Чернігівщині чоловік повідомив про вигадане вбивство, аби біля двору розчистили сніг

На заявника склали адмінпротокол про неправдивий виклик служб.

На Чернігівщині місцевий житель зателефонував до поліції і заявив про убивство свого вітчима, одночасно сказав про необхідність залучення спецтехніки, оскільки під'їхати до двору неможливо через нерозчищений сніг, інформують Патріоти України.

Як повідомили в ГУ НП в області, подія сталася у селі Грибова Рудня, учора 34-річний чоловік телефоном повідомив поліцію, що вдарив ножем свого вітчима і той не дихає.

"Чоловік просив направити до нього додому наряд поліції та спеціальну техніку, пояснивши, що до будинку не проїхати через погано розчищений сніг. Коли на місце виклику прибула група патрульних поліцейських, виявилося, що чоловіку, який заявив про убивство до поліції, просто не сподобалося, що біля його будинку не почищений сніг. Тому він зателефонував до поліції та повідомив про вигадане вбивство", - уточнили в поліції. На заявника склали адмінпротокол про неправдивий виклик служб. Йому загрожує штраф від 51 до 119 грн.

Скільки засуджених Україна може відправити на фронт? У владі назвали цифру

субота, 11 травень 2024, 0:55

В Україні нараховується 27 тис. осіб, які відбувають покарання у вигляді обмеження та позбавлення волі. З них, за озвученою представником міністерства юстиції на засіданні профільного комітету інформацією, 20 тис. засуджених можуть скористатися правом ...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом за лічені тижні: Ось кому збільшать одразу за місяці

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:37

В Україні з 1 червня перерахують пенсії тим, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку та виконав кілька умов. Розмір прибавки залежатиме від зарплати та стажу. Про це йдеться в матеріалі OBOZ.UA. В Україні з 10,4 млн пенсіонерів працювати прод...