"Мілевського для мене більше не існує": Алієв жорстко висловився про ексгравця "Динамо"

Колишній футболіст київського "Динамо" Олександр Алієв жорстко висловився про свого багаторічного партнера по команді Артема Мілевського. Експівзахисник збірної України розкритикував уродженця Мінська за те, що той назвав дурними висловлювання друга щодо його лікування від алкогольної залежності, передають Патріоти України.

Про це Алієв розповів у прямому ефірі на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Віцечемпіон молодіжного чемпіонату Європи 2006 року наголосив, що для нього Мілевський перестав існувати, і спілкуватися з ним Олександр більше не має наміру. Також він розкритикував оточення Артема.

"Для мене це було здивування. Він багато чого не знає, бо він справді лежав у комі сім діб. Після тих слів, що він сказав, його для мене більше не існує. Руку я йому ніколи більше не подам. Ніколи. Мені дуже багато людей, з якими я служу та їжджу на передок, кажуть, що якщо вони побачать цього п***ра, – так вони говорять про Мілевського, – то просто розіб'ють йому харю. Я просив зробити все можливе, щоб цього не сталося. Думаю, Мілевський мене дивиться, і він подумає, з ким він спілкується і з ким живе. Міля мені більше не кент. Такі кенти мені не потрібні", – сказав Алієв.

Нагадаємо, у вересні минулого року в мережі з'явилося відео з ексфутболістом, яке шокувало вболівальників. Вони вимагали від друзів терміново рятувати Мілевського. Пізніше стало відомо про його госпіталізацію. За час лікування Артем закодувався та скинув 20 кілограм.

На Одещині чоловік прямо в ЦТК скаоічив себе пожежною сокирою, аби уникнути мобілізації. Подробиці

субота, 27 липень 2024, 6:00

25 липня у Білгород-Дністровському ТЦК та СП чоловік, якого туди доставили, завдав собі каліцтва, щоб уникнути проходження військово-лікувальної комісії. Потерпілого негайно госпіталізували. Про цю надзвичайну подію повідомили місцеві Telegram-канали,...

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...