Мілевський жорстко "розніс" одноклубників у роздягальні (відео)

Артем Мілевський. Фото: Instagram.У неділю, 28 квітня, відбувся матч четвертого туру ХФЛ між медіафутбольними командами IGNIS і FC Rutakorets (3:2), передають Патріоти України.

Пресслужба IGNIS поділилася відео, на якому колишній футболіст Динамо і збірної України з футболу Артем Мілевський мотивує своїх партнерів. Нападник розкритикував одноклубників після програного першого тайму, а також дав їм кілька настанов.

Зазначимо, що після перерви IGNIS переміг, але команди влаштували масову бійку.

"Викладався по повній для захисту, а отримав ненависть": Поранений військовий поскаржився на проблеми під час роботи в ТЦК (відео)

вівторок, 21 травень 2024, 22:54

Працівники ТЦК щодня виписують повістки, перевіряють документи, а інколи й викликають поліцію. "Суспільне" показало як працюють військові ТЦК у Дніпрі. Зокрема, свою історію розповів Іван. Чоловік отримав поранення на фронті 4 місяці тому, а тепер прац...

"Буде тільки гірше": Столична влада відхрестилася від соцреклами фонду Яніни Соколової, яка обурила українців

вівторок, 21 травень 2024, 22:41

Київська міська державна адміністрація повідомила, що не отримувала запитів на розміщення соцреклами фонду телеведучої та журналістки Яніни Соколової на столичних бордах та сітілайтах. Про це йдеться в публікації пресслужби КМДА у Facebook, передають П...