Мільярдер Бренсон таки вирушив у космос на "Unity 22"

Компанія Virgin Galactic у неділю здійснює перший "туристичний" суборбітальний політ зі своїм засновником, британським мільярдером Річардом Бренсоном на борту, зазначають Патріоти України.

Корабель "Unity 22" стартував з космічного порту "Америка" в штаті Нью-Мексико за допомогою літака-носія VMS Eve. Пізніше він від'єднався від літака-носія.

Старт польоту планувався на 16 годину за київським часом, однак його перенесли на 17:30 через погодні умови.

Заплановано, що корабель проведе в польоті близько двох годин. Люди на борту перебуватимуть кілька хвилин у стані невагомості. Корабель має піднятися на висоту 80-90 км.


Бренсон летить як пасажир у хвостовій частині ракетного літака.

Як повідомляє Space.com, окрім Бренсона, пасажирами стали віцепрезидентка Virgin Galactic зі зв’язків з урядом і досліджень Сіріша Бандла, провідний інженер з експлуатації Virgin Galactic Колін Беннет, головний інструктор астронавтів Virgin Galactic Бет Мозес.

Пілотують Unity Дейв Маккей і Майкл Масуччі, а Фредерік Стеркоу та Келлі Латімер пілоти літака-носія VMS Eve.

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...