Мільйонера зарізали: У Великій Британії жорстоко вбили одного з найбагатших людей країни

У Великобританії в графстві Дорсет в середу, 7 квітня, убили 83-річного сера Річарда Саттона, мільйонера, який був одним з найбагатших людей країни. Нападник також поранив 60-річну дружину Саттона. Невідомий напав на мільйонера з ножем в його власному будинку. Дружина загиблого отримала серйозне поранення, її в критичному стані госпіталізували до лікарні Брістоля, повідомляють Патріоти України із посиланням на Sky News.

За підозрою у вбивстві Саттона в Лондоні в районі Хаммерсміт був затриманий 34-річний чоловік. Правоохоронці повідомили, що жертва і нападник були знайомі один з одним.

За даними рейтингу The Sunday Times, Саттон займав 435-у сходинку серед найбагатших людей Великобританії, його статок оцінюють у 301 млн фунтів стерлінгів. У власності мільйонера знаходилися, зокрема, 5-зіркові лондонські готелі Sheraton Grand і Athenaeum hotels.

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...