Мімішність просто зашкалює: Крихітний шпіц Сніжок підкорив мережу (фото)

Собаки породи померанський шпіц завжди викликають розчулення та посмішки оточуючих. Цей малюк став інтернет-зіркою завдяки своїй милій зовнішності та мініатюрним розмірам, зазначають Патріоти України.

Як пише Daily Mail, крихітний помпон на прізвисько Сніжок належить Йохану Кіму з Південної Кореї. Коли кореєць заводив цуценя, він навіть уявити не міг, що його улюбленець буде таким популярним. Біла грудочка здатна зворушити будь-кого і розтопити навіть найхолодніше серце.

За словами господаря, Сніжок дуже грайливий і любить бути у центрі уваги. І хоча спочатку він може здатися сором'язливим хлопчиком, через якийсь час починає проявлятися його бешкетний характер.

Крім своєї мімішної зовнішності, померанці вважаються вірними товаришами, які завжди готові захистити свого власника. Ця порода стане ідеальним вибором для тих, хто шукає для своєї сім'ї маленьку собачку, яка зможе стати вірним другом.


Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...