"Що за країна? Де я народився?": "Мінер" мосту Метро у Києві влаштував "цирк" у суді і поплатився (відео)

Дніпровський районний суд Києва обрав запобіжний захід Віталію Ткаленку, який 2 червня заявив про "замінування" мосту Метро у Києві. Чоловіка арештували на 60 діб, передають Патріоти України.

Чоловіка арештували з можливістю внесення застави у розмірі близько 315 тисяч гривень. Підозрюваний багато говорив про якісь проблеми з квартирою, був дуже емоційним. Також Ткаленка обурювало те, що правоохоронці заявили про його затримання. За словами підозрюваного, він сам здався. Чоловік запевняв, що кричав правоохоронцям про муляж.

Прокуратура клопотала про обрання для нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Водночас сам Ткаленко заявляв, що не хоче у СІЗО і що йому потрібно або додому, або лікуватись. За словами чоловіка, якщо його відправлять у слідчий ізолятор, то він спробує накласти на себе руки.

Затриманий сказав, що шкодує про обрання об’єктом "мінування" міст Метро, адже завдав клопоту багатьом людям. Він додав, що слід, напевно, було обрати інше місце. Також Ткаленко говорив і про те, що у нього нібито проблеми з психікою.

Кореспондент телеканалу ZIK розповів, що ще перед засіданням біля будівлі суду виник конфлікт, адже в приміщення у зв'язку з карантином впускали не всіх журналістів.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...