Міні-такса гуляла у своєму дворі: У Дніпрі друг священика застрелив собаку на очах у дітей (фото)

За словами хазяйки, тварина нікому не зробила зла, вона охороняла двір, в якому жила родина.

Лакі застрелив друг священика. Фото: Фейсбук.

У Дніпрі друг і помічник священика вбив тварину сусідів на очах у всіх. Про це повідомила господиня собаки такси на прізвисько Лакі Світлана на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За словами жінки, тварина нікому не зробила зла, вона охороняла двір, в якому жила родина. З поста не ясно, чим так розізлила собака сусіда навпроти, якщо він вирішив застрелити тварину прямо на очах у дітей.

"Маленька міні-такса була застрелена сусідом у нашому дворі, який охороняла (двір огороджений).Дуже боляче і страшно навіть думати про таке. Маленька кімнатна собачка, наша улюблениця померла від кулі недолюдини. А хто буде наступний? Я або веселі діти? Або літня жінка? Або випадковий перехожий. ...Хто? Сьогодні діти подорослішали ...Їм довелося відчути страх смерті і біль втрати. І у нас не зона АТО, а стріляють у твоєму дворі просто тому, що ненависть переповнює або агресія виходить за рамки", - написала жінка.

Жінка зазначила, що її діти раптово подорослішали, побачивши вбивство беззахисної тварини серед білого дня, а Бог не простить помічникові попа вчинене.

"Стріляв на очах у моєї мами, у дворі постійно дітвора якій 11 і 4 роки (Ви пам'ятаєте, які діти 4 і 11 років)? Нічого не боячись, як так і треба, через паркан, І не з воздушки .А Ви замислювалися, з ким ви живете по сусідству? Хто ваші сусіди? Навіть не дивлячись на те, що воно тягає тазики за батюшкою в церкві ...Бог не простить ...Якщо суд людський попустить, то Бог не простить. Вибачте за негативний пост на ніч ....Придивіться до тих, хто живе поруч з вами ..люди це ..або .......і бережіть своїх близьких", - резюмувала Світлана.

Підписники жінки порадили викликати поліцію і не залишати безкарним такий вчинок чоловіка. Світлана повідомила, що сім'я викликала поліцію, але чоловік все заперечує.

  • Света, поліцію викликали?
  • Чого застрелив, причина. Не зрозуміло?
  • Немає слів. Жах. Співчуваю всією душею. У нас теж такса, і теж звуть Лаккі, тільки рудий хлопчик. Це дитина, член сім'ї...Це все одно,що стріляти дитини. А мама поруч була. А ,не дай Бог ,діти. ..Це жах. Він повинен бути покараний, худобу! Хоча скоти, іноді краще людей...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...