Міноборони перетворить "Резерв+" на онлайн-ТЦК: Що це означає

Міністерство оборони України планує перетворити застосунок "Резерв+" на онлайн-ТЦК, щоб онлайн можна було отримати всі ті ж послуги, що й офлайн, передають Патріоти України.

Зокрема, планується реалізувати онлайн-рекрутинг, оформлення відстрочок та направлень на військово-лікарську комісію (ВЛК). Про це повідомила заступниця міністра оборони України Катерина Черногоренко в коментарі unn.ua.

«Ми думаємо про те, щоб запустити добровільне направлення на ВЛК за запитом людини, щоб не ходити брати папірець. Ми думаємо запустити онлайн-рекрутинг, якщо людина хоче мобілізуватися добровільно, а також відстрочку для багатодітних сімей та студентів. Взагалі в нас ідея в тому, щоб зробити «Резерв+» онлайн-ТЦК, щоб всі послуги, які є в ТЦК можна було отримати через «Резерв+», – розповіла посадовиця. Частину послуг планують реалізувати восени, іншу – через певний час.

Успіння Пресвятої Богородиці: Що обов'язково потрібно зробити 15 серпня, а що народна традиція категорично забороняє

четвер, 15 серпень 2024, 1:01

Православні християни 15 серпня за новим церковним календарем (28 серпня за старим) відзначають Успіння Пресвятої Богородиці. Це велике церковне свято належить до дванадесятих - найважливіших після Пасхи в православ'ї, передають Патріоти України. Що не...

Більшість студентів чоловічої статі втратила відстрочку від мобілізації

четвер, 15 серпень 2024, 0:13

Для відстрочки від мобілізації студент повинен навчатися на денній або дуальній формі. Його рівень освіти повинен бути вищим за отриманий попередній. Під час воєнного стану та загальної мобілізації в Україні вручити повістки можуть усім військовозобовʼ...