Міноборони прийняло "діряву" броню для нових БТР, розгорівся гучний скандал (фото)

Броня для нової партії БТР-4, яку Харківське конструкторське бюро машинобудування, що входить у концерн "Укроборонпром", отримало від Лозівського ковальсько-механічного заводу, знову виявилася неякісною. Про це повідомив у Facebook директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець, опублікувавши підтверджуючі фото, передають Патріоти України.

"Нові БТР-4 для армії: ще не зроблені, але вже тріщать по всіх швах. Компанія "Лозівський ковальсько-механічний завод" передала 3 перших корпуси для виготовлення БТР-4 нової партії. Але виявилося, що вони прийшли з браком. На них є тріщини. Однак на непровареній і потрісканій броні стоїть клеймо військового представництва Міністерства оборони, з цими корпусами все гаразд. Чесно кажучи, це просто якийсь сюр", – обурився він.

"Це все має відчутний присмак корупції. Як, власне, і саме приймання в нинішньому її вигляді виглядає корупційним рудиментом і корозійною плямою на репутації Міноборони. Таке враження, що у військовому відомстві не поспішають зачистити цю "корозію". З огляду на це здається, що ДБР має всі необхідні підстави вивчити більш ретельно історію неякісних і вибіркових перевірок військового приймання з Харкова", – резюмував Згурець.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...