Міноборони прийняло "діряву" броню для нових БТР, розгорівся гучний скандал (фото)

Броня для нової партії БТР-4, яку Харківське конструкторське бюро машинобудування, що входить у концерн "Укроборонпром", отримало від Лозівського ковальсько-механічного заводу, знову виявилася неякісною. Про це повідомив у Facebook директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець, опублікувавши підтверджуючі фото, передають Патріоти України.

"Нові БТР-4 для армії: ще не зроблені, але вже тріщать по всіх швах. Компанія "Лозівський ковальсько-механічний завод" передала 3 перших корпуси для виготовлення БТР-4 нової партії. Але виявилося, що вони прийшли з браком. На них є тріщини. Однак на непровареній і потрісканій броні стоїть клеймо військового представництва Міністерства оборони, з цими корпусами все гаразд. Чесно кажучи, це просто якийсь сюр", – обурився він.

"Це все має відчутний присмак корупції. Як, власне, і саме приймання в нинішньому її вигляді виглядає корупційним рудиментом і корозійною плямою на репутації Міноборони. Таке враження, що у військовому відомстві не поспішають зачистити цю "корозію". З огляду на це здається, що ДБР має всі необхідні підстави вивчити більш ретельно історію неякісних і вибіркових перевірок військового приймання з Харкова", – резюмував Згурець.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...