Мінус один: У Росії загорівся і затонув траулер "Капітан Лобанов"

У Росії загорівся, а потім затонув траулер "Капітан Лобанов". Це вже не перший подібний інцидент із судном, передають Патріоти України.

Керівник прес-служби Калінінградського обласного уряду Дмитро Лисков заявив, що загоряння на судні виникло "внаслідок нештатної ситуації".

При цьому він подробиць події не навів. Він також додав, що внаслідок інциденту постраждало кілька людей.

Водночас Telegram-канал 112 повідомляє, що російський траулер затонув у Балтиці недалеко від міста Піонерський. Стверджується, що одна людина загинула, ще двоє зникли безвісти.

Видання зазначає, що три роки тому траулер "Капітан Лобанов" завалився набік під час спуску на воду, після чого частково затонув.

Влаштували провокацію: Хакери зламали супутниковий ефір низки українських каналів і запустили показ параду в Москві

четвер, 9 травень 2024, 16:45

Росіяни зламали супутниковий ефір каналів груп StarLight Media та «Інтер» і запустили трансляцію параду в Москві на Красній площі. Про це свідчать відео, які почали з’являтися в телеграм-каналах. . Цю ж інформацію підтвердили «Детектору медіа» і в Нац...

Українців наймають на роботу в "Армію відновлення": Гетманцев розповів, як працює програма

четвер, 9 травень 2024, 16:22

Програма "Армія відновлення" залучила понад 120 тисяч осіб для виконання суспільно важливих робіт на оплачуваній основі. Усього подібні роботи організовано у 19 регіонах держави з найбільшим обсягом у Харківській, Донецькій та Київській областях. Про ц...