"Міс Україна Всесвіт" вирушила до США та показала національний костюм для конкурсу - важить 7 кг (фото)

Переможниця "Міс Україна Всесвіт-2020" Єлизавета Ястремська вирушила до Майамі (США), де вже 16 травня представить нашу країну на міжнародному конкурсі краси "Міс Всесвіт". Про це дівчина повідомила на своїй сторінці в Instagram, показавши фотографії з аеропорту, передають Патріоти України.

"Цей день настав! Я лечу на "Міс Всесвіт" у Майамі, США. Попереду 10 днів підготовки до найбільш престижного конкурсу краси у світі разом з учасницями з 74 країн", - написала Ліза.

Пізніше Ястремська показала національний костюм України під назвою "Душа-Витинанка". Біло-чорний наряд створювався в стислі строки командою з семи майстрів. На виготовлення шедевру пішло близько місяця.

Загальна вага костюма - близько 7 кілограм. Було використано близько 15 метрів атласної тканини білого та чорного кольорів.

"Незвичайним було те, що потрібно було розробити технологію, при якій тканина вела б себе і була схожа на папір. У той же час ще необхідно було, щоб дрібно порізана тканина не розлазилася. Для цього було витрачено майже 2 кілограми спеціального розчину" - розповіла дизайнер Наталія Шевчук.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...