"Міс Вінниця" потрапила в страшну ДТП і отримала серйозні травми (фото)

У минулі вихідні вночі у Вінниці сталася серйозна ДТП - легковий автомобіль розбився об дерево, постраждалих з травмами доставили до реанімації. Пізніше стало відомо, що пасажиркою білої Хонди була модель і дочка мера Калинівки, "Міс Вінниця-2017" Аліна Шамалюк, передають Патріоти України.

Як повідомляє місцевий "33 Канал", за кермом автомобіля перебував колишній чоловік Шамалюк - син місцевого бізнесмена Олександр Бойдаченко.

В результаті аварії пасажири опинилися затиснутими в салоні авто і знаходилися в ньому до прибуття рятувальників. Шамалюк і Бойдаченко, як пише джерело, були госпіталізовані до реанімації. Пізніше стало відомо, що водій відбувся переломом стегна, а от модель знаходиться у відділенні інтенсивної терапії - у неї підозрюють перелом черепа.

Згідно з попередньою версією, водій не впорався з керуванням автомобіля, виїхав на зустрічну смугу, після чого автомобіль зіткнувся з деревом. Детальніше причини зараз вивчаються. Що ж стосується стану водія, результати аналізу крові ще теж невідомі.

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...