Міс Земля 2023: На конкурсі під патронатом ООН українку "вирізали" з ефіру та змусили танцювати з росіянкою, яку проштовхнули в ТОП-8

У пʼятницю, 22 грудня, у Вʼєтнамі відбувся суперфінал конкурсу краси "Міс Земля" під егідою Організації Об'єднаних Націй, темою якого є екологія та турбота про довкілля. На шоу від України поїхала уродженка Закарпаття Анастасія Фаєр, яка змушена була ділити сцену з росіянкою – учасницею з країни, яка вчинила екоцид на Каховському водосховищі.

Шоу не задалося від самого початку, коли через незрозумілі неполадки українку навіть не показали глядачам. Фінал транслювали на YouTube.

Першим виступом було традиційне знайомство фіналісток з глядачами та журі. Всі конкурсантки групами по 5 дівчат виходили до мікрофонів та називали свої імена й країни.

Коли на сцені показалася пʼятірка з українкою, трансляція перервалася і почалася вже на інших учасницях. Усіх дівчат, котрі вийшли у невдалий момент, повторно не представили.

У наступному етапі дівчат змушували станцювати разом, а потім поділили на групи, де учасниці епатували в купальних костюмах. Попри те, що груп було багато, Анастасія Фаєр опинилася неподалік від росіянки, яку з незрозумілих причин проштовхнули в топ-20, а потім і в топ-8. На щастя, до топ-4 її не відібрали.

Підсумовуючи, в українки було дуже мало екранного часу, тоді як учасницю з РФ показували куди активніше.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...