Місія можлива: У космосі до 2024 року буде збудовано кіностудію та спортивну арену, - Space Entertainment Enterprise

Амбітні плани кінокомпанії Space Entertainment Enterprise

Колаж: virginradio. Джерело фото: Getty & Space Entertainment EnterprisesПовноцінний продакшн та спортивна арена в космосі до грудня 2024 року? Такі амбітні плани кінокомпанії Space Entertainment Enterprise (SSE), яка займалася продюсуванням нового фільму Тома Круза.

Щоб знімати фільми, програми на ТБ, записувати музику та відвідувати спортивні змагання у невагомості.
Від Жюля Верна до «Стар Трека» наукова фантастика надихала мільйони людей з усього світу мріяти про майбутнє… Створення такої студії нового покоління відчинить двері для виготовлення нового контенту, який ці мрії перетворить на реальність, – каже головний операційний директор компанії Річард Джонсон.

SEE-1 Module

Місія можлива?

Він зробив майже все інше, тепер настав час для TC відправитися в космос. Компанія, яка спільно продюсує його майбутній космічний фільм, запустить студію на орбіту всього за два роки. Студійний модуль SEE-1, який буде приєднано до нової комерційної космічної станції, надходить від компанії, яка є спільним продюсером майбутнього космічного фільму Тома Круза.

Працюючи разом із режисером Edge of Tomorrow Дугом Ліманом, Крістофером Маккуоррі, Ілоном Маском та NASA, останній безіменний фільм акторської ікони в космосі є захоплюючим кроком до руху вперед у створенні фільмів над Землею.

The Hollywood Reporter поділилися, що співпродюсери Space Entertainment Enterprise (SSE) «планують запустити в космосі кіно- і телевізійну студію, а також студію потокового контенту та спортивну арену».

Співзасновники Олена та Дмитро Лесневські сказали: «SEE-1 – це неймовірна можливість для людства перебратися в іншу сферу та розпочати новий захоплюючий простір у космосі. Він надасть унікальний та доступний дім для безмежних можливостей для розваг у місці наповнений інноваційною інфраструктурою, яка відкриє новий світ творчості».

«Оскільки світовий лідер Axiom Space будує цей передовий революційний об’єкт, SEE-1 забезпечить не лише першу, але й найвищу якісну космічну структуру, що дозволить розширити глобальну індустрію розваг вартістю два трильйони доларів на низьку навколоземну орбіту. "


Авторство: Twitter

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...