"Міська божевільна": Коля Сєрга прямо сказав, що думає про Безуглу через її заяву про Залужного (відео)

Коля Сєрга

Музикант і співак Коля Сєрга заявив, що у людей публічна комунікація Мар'яни Безуглої з Валерієм Залужним викликає відчуття, нібито їх "ментально ґвалтують".

Український музичний виконавець і чинний військовослужбовець Коля Сєрга прокоментував критику народної депутатки Мар'яни Безуглої щодо Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Відповідний пост співак опублікував на своєму акаунті в Instagram 27 листопада.

За словами Серги, головне те, що люди відчувають після комунікації. У публічний простір конфліктна інформація виноситься для того, щоб за допомогою уваги суспільства змінити діяльність людини чи організації.

Співак сказав, що у людей публічна комунікація Мар'яни Безуглої з Валерієм Залужним викликає відчуття, нібито їх "ментально ґвалтують". За його словами, у Безуглої є багато офіційних можливостей, щоб впливати на державні питання, оскільки вона народний депутат. Це ж стосується питань оборони країни, оскільки вона входить до Комісії з питань оборони. Вона може комунікувати з тими, хто ухвалює рішення не публічно. Однак Безугла вирішила винести все в публічну площину.

"Для чого? Головком має вийти із запереченням? Як ви собі уявляєте це заперечення? Вона розуміє, що він не вийде. Не буде ні заперечувати, ні реагувати. І, користуючись цим, починає накидати полотна зі звинуваченнями, знеціненнями і поругами", — сказав Сєрга.

Також виконавець заявив, що джерело забувається, а інформація залишається. За його словами, навіть після того, як Безуглу змусить замовкнути суспільство або роботодавці, осад у суспільстві все одно залишиться.

Сєрга зазначив, що інформаційний простір в Україні зараз схожий на мінне поле, оскільки в ньому багато російських агентів, до яких важко дотягнутися СБУ. Тому необхідно аналізувати кожен крок.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...