Міст Патона у Києві повністю перероблять за 7 мільярдів гривень (відео)

Через кілька років знаменита переправа та важлива транспортна артерія повністю перетвориться.

Міст Патона у Києві реконструюють в ході масштабних робіт з ремонту об'єкта, який перебуває в аварійному стані. Через кілька років знаменита переправа та важлива транспортна артерія повністю перетвориться. На мосту спорудять 8 смуг руху і приберуть реверсну смугу. Про це розповів мер Києва Віталій Кличко, передає прес-служба КМДА, повідомляють Патріоти України.

Також передбачена заміна монолітної залізобетонної плити на сучасну, яка буде виготовлена зі сталі. Це дозволить значно полегшити конструкцію мосту.

За словами мера столиці, обов'язково приберуть реверсну смугу руху, адже на ній на мосту трапляється велика кількість ДТП. Загалом план реконструкції передбачає поповнення смуг рух до восьми.

"Влаштують також сучасне бар'єрне огородження між напрямками руху. Облаштують велодоріжки", - розповів Кличко.

Мер зазначив, що завдяки здійсненню масштабних робіт міст у найближчі роки "отримає нове життя". Згідно з попередніми підрахунками, повна реконструкція мосту Патона обійдеться у 7 мільярдів гривень. Повністю перекривати рух на час проведення ремонтних робіт не будуть, запевнив Кличко.


Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...